Stemvorkspanner

De Stemvorkspanner is het perfecte hulpmiddel bij het uitvoeren van diverse testen waarbij gebruik wordt gemaakt van een stemvork (o.a. het testen van de vibratiezin bij een patiënt en diverse gehoortesten). De stemvorkspanner stelt de uitvoerder van de test in staat om de stemvork reproduceerbaar aan te slaan. Dit resulteert in identieke spanning op de benen van de stemvork bij verschillende "aanslagen". De betrouwbaarheid van de test wordt hierdoor aanzienlijk vergroot.


Werkwijze

Neem de stemvork in uw werkhand en de Stemvorkspanner in de andere. Houd de spanner hierbij met de uitsparing aan de bovenzijde. Beweeg de stemvork (met de benen vlak) door de uitsparing naar beneden, gebruik hierbij de duim van de hand waarmee u de Stemvorkspanner vasthoudt. Door de stemvork recht uit de spanner te trekken gaat deze in trilling en kunt u de test uitvoeren.


Medipharchem Nederland B.V. werkt nauw samen met het team dat de stemvorkspanner heeft ontworpen. Binnen deze samenwerking verzorgen wij de internationale verkoop en distributie van de stemvorkspanner aan wederverkopers. Tevens zullen wij zorgdragen voor de promotie van het product alsmede de informatievoorziening richting afnemers. Indien u vragen heeft over de stemvork neem dan gerust contact met ons op. Voor meer informatie verwijzen wij u tevens graag naar; www.stemvorkspanner.nl

--Op de stemvorkspanner rust octrooirecht--