Home


Welkom op de website van Medipharchem Nederland B.V.. Wij zijn een fabrikant / groothandel die zich al meer dan 30 jaar een specialist mag noemen op het gebied van medische / chirurgische instrumenten en gerelateerde producten. Medipharchem Nederland BV fabriceert, ontwikkelt en distribueert kwalitatief hoogwaardige artikelen tegen uiterst competitieve prijzen.

Binnen de productie maken wij enkel gebruik van hoogwaardige materialen en componenten. De laatste technologieën, nauwe samenwerking met gerenommeerde internationale relaties en onze uiterst efficiënte productiemethodes stellen ons in staat kwaliteitsproducten te leveren alsmede de prijzen competitief te houden. Binnen onze organisatie is de prijs-kwaliteits ratio dan ook één van de belangrijkste aspecten van onze productie strategie.

Onze producten worden binnen een diversiteit aan disciplines gebruikt. Afhankelijk van het gebruiksdoeleind gelden diverse kwaliteitsbehoeften. Zo stelt men bijvoorbeeld binnen de eerste lijn volledig andere eisen aan een verbandschaar als wanneer deze dient als vulling van een verbandtrommel. Om aan de diverse wensen te voldoen onderscheiden wij meerdere kwaliteiten binnen ons assortiment.

*   Top-kwaliteit
*   Top-kwaliteit voor Linkshandigen
*   Basis-kwaliteit
*   Afdelings-kwaliteit

Ons volledige assortiment met meer dan 6000 artikelen kunt u vinden in onze online productcatalogus. Het merendeel van deze producten is leverbaar uit voorraad. Binnen de catalogus kunt u eenvoudig navigeren alsmede zoeken naar het gewenste product.

 --Neem gerust contact met ons op voor verdere vragen—


Medipharchem Nederland B.V.
Oude Blaauwweg 1a
1521 RN  Wormerveer
Tel: 0031(0)756212363
info@medipharchem.nl